top of page
IMG_2936.JPG

Zoals je ademt, zo leef je.

Wil jij ook meer uit je leven halen?

De beste versie worden van jezelf?

De adem, is de poort naar jeZelf.


De adem laat zien hoe jij in het leven staat. Het spiegelt je gedrag, je wijze van expressie en wat er in het onderbewuste leeft. De kracht van ademen is een werkelijk prachtige manier om in contact met je lijf te komen en daarmee met de diepste kern van jezelf. Door een open, verbonden en bewuste ademhaling middels de Transformational Breath® methodiek kom je in een hoger niveau van bewustzijn en nodigt het daarmee vastgezette emoties, patronen en overtuigingen uit om te integreren, accepteren en transformeren. Zo verander je jouw relatie met jouw levensenergie en maak je de weg vrij om steeds meer verbinding te ervaren met wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt.

Over het ademwerk: About Me
IMG_2936.JPG

Over Transformational Breath®

Transformational Breath® is gebaseerd op de aanname dat je ademhalingspatroon het resultaat is van je onbewuste emoties, angsten, verlangens en belemmeringen. 90% van de mensheid gebruikt maar 30% van zijn ademcapaciteit. Hierdoor krijgen de meeste mensen veel te weinig zuurstof binnen en dit kan vermoeidheid, ziektes en stress veroorzaken. Door dit ademhalingspatroon bewust te vervangen door een volledige ademhaling, ben je in staat jezelf te bevrijden en de blokkades op te ruimen. De volledige ademhaling zorgt voor meer zuurstof op celniveau en daarmee voor fysieke en emotionele vitalisering die leidt tot een hoger niveau van bewustzijn.


Transformational Breath® werkt op 3 niveaus:

niveau 1 lichamelijk

Op het eerste niveau doorbreek je de beperkte ademhalingspatronen en leer je om meer effectiever en gemakkelijker te ademen. Daardoor krijg je meer energie en versterk je het zelfhelend vermogen van je lichaam. Oosterse mensen weten al eeuwen dat de ademhaling het primaire middel is om de levenskracht van het lichaam te vergroten.

niveau 2 mentaal-emotioneel

Op het tweede niveau schoon je het onderbewuste op zover het de vrije ademhaling in de weg zit. Het gaat dan om oude, niet uitgedrukte emoties, negatieve overtuigingen, oude herinneringen uit

het verleden, die allemaal opgeslagen zijn op een onbewust celniveau. Het opschonen van het onderbewuste zorgt dat oorzaken van disfunctioneren worden behandeld en geheeld. Controle van de ademhaling is onze dagelijks manier om emoties te vermijden en te onderdrukken. Deze verdrongen emoties zijn daarmee natuurlijk niet verdwenen, maar opgeslagen in het onderbewuste. Wanneer je vast zit in dat ademhalingspatroon, houd je ook de negativiteit vast. Je leert dieper te ontspannen en volledig uit te ademen. Gedachten en gevoelens helen en transformeren naar het niveau van rust, vrede en liefde. Je ervaart blijvend meer gevoelens van helderheid en lichtheid.

niveau 3 spiritueel

Op het derde niveau kom je in aanraking met je ware kern. Je komt steeds dichter bij wie je werkelijk bent. Dit niveau van Transformational Breath® maakt het mogelijk je bewust te verbinden met je hogere zelf. Het komt voor dat mensen die zich op dit niveau bevinden mystieke ervaringen hebben of visioenen. Ze worden zich bewust van andere dimensies en werkelijkheden. Velen komen in een diep meditatieve staat en ontvangen begeleiding en inzichten voor hun verdere leven.

Over het ademwerk: About Me

Only YOU can change your life.

No one can do it for you.

VPIT9767.jpg
Over het ademwerk: Quote
bottom of page