top of page

Aanbod

Individuele sessie

Een individuele sessie is volledige tijd en aandacht voor jou. Om nog dieper in de adem te komen.
Eén ademsessie kan al heel veel opleveren, maar wil je ervaren wat het transformeren van je adem en daarmee je leven voor je kan betekenen raad ik je aan om een traject van minstens vijf ademsessies binnen drie á vier maanden te gaan doen.

IMG_9778.JPG

Groepsessie

In verbinding met een groep versterkt jouw persoonlijk proces. Bijzonder en mooi om herkenning en draagkracht te voelen. In een veilige, open en eerlijke ruimte waarin alles mag zijn.

Er wordt geademd in een groep tussen de 4 en 12 deelnemers. Per 4 deelnemers is er 1 ademcoach aanwezig. Hierdoor blijft de kwaliteit en voldoende persoonlijke aandacht tijdens de krachtige en effectieve sessies gegarandeerd.

De groepsessie bestaat uit een toelichting over Transformational Breath®,  een korte meditatie, een afstemming op jou en de ander, een volledige ademsessie, en een afsluiting met elkaar. Ze zijn los te volgen, of elke keer, net waar je behoefte aan hebt.

Groepsessies vinden oa wekelijks plaats in Amsterdam en Abcoude.

Op aanvraag organiseer ik ook groepsessies op de werkplek, prive of op een locatie naar keuze. Neem contact op over de mogelijkheden.

images-5.jpeg

Dagworkshop

Een hele dag even helemaal voor jou. Gun jezelf de kans om helemaal de ruimte en tijd te nemen om tot jezelf te komen.

Een dagworkshop biedt één volledige ademsessie met een verrijkt programma van speelse extra elementen met beweging, lichaamswerk en meditatie om nog dieper tot inzicht en in verbinding te komen met jezelf.

Met ondersteuning van een liefdevol team creëren we samen een veld waarin jij je helemaal welkom mag voelen met alles wie jij bent. En in verbinding met een groep is dit proces nog sterker. Hoe mooi is dat om elkaar te ontmoeten vanuit dat 'echt zijn'!

Wil je op de hoogte blijven van deze activiteiten, of meer informatie ontvangen?

IMG_0767.JPG
Ademworkshops & sessies: Services
IMG_3039.JPG

Everything is unfolding PERFECTLY

And as you RELAX and find EASE

In your attitude of TRUST

KNOWING that WELL-BEING

Is your BIRTH-RIGHT

AMAZING things will happen

Things the likes of which

You have not seen before...

  • ABRAHAM

Ademworkshops & sessies: Quote
bottom of page